nieuwsoverzicht

Agenda Buitengewone Algemene Ledenvergadering

19 juni 23:00  De Buitengewone Algemene Ledenvergadering vindt plaats op woensdag 3 juli.meer »

In aanloop naar het nieuwe seizoen

17 juni 10:15  Hieronder staan alle belangrijke KNVB deadlines, start- en publicatiedata in aanloop naar het seizoen 2024/'25 op een rij. MAN1, MAN2, VR1 en nader te bepalen jeugdteams spelen in Categorie A.meer »

Het ING Leeuwinnentoernooi

15 juni 8:45  Morgen staat de 7e editie van het ING Leeuwinnentoernooi op het programma. Er doen ca. 30 teams mee, waaronder alle meidenteams van SV 's-Graveland (MO10 t/m MO20). De links naar het ochtend-, en middagprogramma zijn hieronder bijgevoegd. Om 15:00 uur zal de wedstrijd van Oranje op een groot scherm in de kantine te zien zijn. Wij wensen iedereen een mooie en sportieve dag!meer »

Het Arie Janmaattoernooi

14 juni 12:45  Morgen is het zover. Zo'n 75 teams doen mee aan het toernooi. Het ochtend-, middag- en avondprogramma zijn hieronder bijgevoegd. Klik op de link. Wij wensen iedereen een mooie en sportieve dag!meer »

Voorlopige teamindeling jeugd 2024-2025

13 juni 23:00  Hieronder staan de voorlopige teamindelingen voor het nieuwe seizoen. Behalve uitgebreid en gestructureerd overleg tussen de TC coördinatoren en de trainers, zijn in veel leeftijdsgroepen ook informatiebijeenkomsten voor ouders geweest. Het gaat om voorlopige indelingen, omdat er nog mutaties kunnen komen waardoor we de indeling evt. moeten aanpassen. meer »

Finale nacompetitie

5 juni 8:00  Zaterdag a.s. sluit VR1 het seizoen af met een bijzondere wedstrijd. In Montfoort speelt het tegen VVOR uit Rotterdam. De inzet voor VR1 is promotie naar de 2e klasse. En voor VVOR het behoud van hun plek in de 2e klasse. De wedstrijd wordt gespeeld op sportpark Hofland te Montfoort en zal onder leiding staan van een arbitraal trio van de KNVB. Montfoort S.V. '19 is bereid gevonden om voor deze wedstrijd als gastheer op te treden. Waarvoor nu al veel dank. Adres: Bovenkerkweg 76, 3417 TA Montfoort Hieronder de route naar het complex. NB van Moordrecht tot knooppunt Oudenrijn zal de A12 het hele weekend afgesloten zijn vanwege onderhoud. Op de heenweg zal dat weinig problemen geven. De terugweg vergt enige creativiteit qua route. meer »

VR1 naar finale nacompetitie

3 juni 10:30  Tessa Reijnders kopt VR1 in extremis naar 1-0 winst...meer »

Het lukte MAN1 niet om seizoen in stijl af te sluiten

26 mei 13:00  Na het grote kampioensfeest vorige week, bleek MAN1 niet in staat om het seizoen op een passende wijze af te sluiten. meer »

VR1 overtuigt en wint eerste ronde nacompetitie

26 mei 11:30  Een sterke eerste helft zorgt voor 3-0 zegemeer »

Erevoorzitter Koen Janmaat onthult bijzondere boom

20 mei 12:00  Voorafgaand aan de kampioenswedstrijd heeft Erevoorzitter Koen Janmaat de boom onthult waarmee de vereniging hem wil bedanken voor zijn meer dan 30 jaar bestuurslidmaatschap. meer »