nieuwsoverzicht

nieuwsoverzicht

Voetbal bij SV 's-Graveland, voor iedereen, van allemaal ...

Gisteren, 28 november 14:45  Sport -en in dit geval voetbal- ontspant, is sociaal en goed voor de fysieke, cognitieve en mentale ontwikkeling. En daarom essentieel. Als er financiële drempels zijn om contributie te betalen of om lid te worden, dan zijn daar oplossingen voor. Klik op onderstaand plaatje om naar de pagina te gaan, waarop betreffende oplossingen staan verwoord. SV 's-Graveland werkt hierin samen met andere partijen of vindt zelf een oplossing. meer »

48x gelezen

Pover 's-Graveland wint met 2-0 van BZC'13

27 november 14:15  Ondanks dat het veldspel veel te wensen overliet boekte 's-Graveland wel weer een overwinning.meer »


Grote Club Actie 2022 GROOT succes: Ruim 5.000 Euro voor S.V. ’s-Graveland!!

25 november 19:45  Dankzij de inzet van vele jeugdleden met verkooptalent en ouders, bekenden en S.V. ’s-Graveland supporters is het weer gelukt om een enorm bedrag op te halen voor S.V. ‘s-Graveland. In de komende maanden hopen we bekend te kunnen maken waar de opbrengst van de GCA concreet aan besteed wordt, aangezien er momenteel diverse investeringen/verfraaiingen van het complex bestudeerd worden.meer »

102x gelezen

Schenktijden

25 november 14:15  De overstap van de senioren van de zondag naar de zaterdag (met uitzondering van de 35+ teams) heeft tot gevolg dat het jeugdvoetbal en het seniorenvoetbal sinds enige tijd op dezelfde speeldag in actie komen. Dat brengt een andere dynamiek met zich mee en dat heeft geleid tot veranderingen (zichtbaar en niet zichtbaar). En soms zijn we nog op zoek naar de juiste wijze van organiseren van alle activiteiten en het als gevolg daarvan doorvoeren van veranderingen. Een verandering die vanaf zaterdag 26 november ingevoerd wordt, is dat er vanaf 14:00 uur alcohol geschonken mag worden (voorheen 13:00 uur). Bestuur S.V. 's-Graveland

85x gelezen

Darten voor koppels, de 2e editie

24 november 13:30  Zaterdag 17 december a.s. om 16:00 is het zover. Na de eerste en uiterst succesvolle editie, wordt er weer gedart. Schrijf je in met een maat (v/m); klik daarvoor op de foto hieronder.meer »

117x gelezen

JO16-1, team van de week

23 november 18:00  Deze week is de JO16-1 het team van de week. De jongens spelen in de 3e klasse en worden 2x per week getraind door Marco Nieuwenhuis en Johan van Wijk. Aanvoerder Thymo: ‘We hebben een erg leuk team! Vele van ons spelen al een aantal jaar samen in het team of kennen elkaar al lang.meer »

89x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!