nieuwsoverzicht

Voetbal bij SV 's-Graveland, voor iedereen, van allemaal ...

Gisteren, 28 november 14:45  Sport -en in dit geval voetbal- ontspant, is sociaal en goed voor de fysieke, cognitieve en mentale ontwikkeling. En daarom essentieel. Als er financiële drempels zijn om contributie te betalen of om lid te worden, dan zijn daar oplossingen voor. Klik op onderstaand plaatje om naar de pagina te gaan, waarop betreffende oplossingen staan verwoord. SV 's-Graveland werkt hierin samen met andere partijen of vindt zelf een oplossing. meer »

Pover 's-Graveland wint met 2-0 van BZC'13

27 november 14:15  Ondanks dat het veldspel veel te wensen overliet boekte 's-Graveland wel weer een overwinning.meer »

Grote Club Actie 2022 GROOT succes: Ruim 5.000 Euro voor S.V. ’s-Graveland!!

25 november 19:45  Dankzij de inzet van vele jeugdleden met verkooptalent en ouders, bekenden en S.V. ’s-Graveland supporters is het weer gelukt om een enorm bedrag op te halen voor S.V. ‘s-Graveland. In de komende maanden hopen we bekend te kunnen maken waar de opbrengst van de GCA concreet aan besteed wordt, aangezien er momenteel diverse investeringen/verfraaiingen van het complex bestudeerd worden.meer »

Schenktijden

25 november 14:15  De overstap van de senioren van de zondag naar de zaterdag (met uitzondering van de 35+ teams) heeft tot gevolg dat het jeugdvoetbal en het seniorenvoetbal sinds enige tijd op dezelfde speeldag in actie komen. Dat brengt een andere dynamiek met zich mee en dat heeft geleid tot veranderingen (zichtbaar en niet zichtbaar). En soms zijn we nog op zoek naar de juiste wijze van organiseren van alle activiteiten en het als gevolg daarvan doorvoeren van veranderingen. Een verandering die vanaf zaterdag 26 november ingevoerd wordt, is dat er vanaf 14:00 uur alcohol geschonken mag worden (voorheen 13:00 uur). Bestuur S.V. 's-Graveland

Darten voor koppels, de 2e editie