nieuws van de sponsorcommissie

Rabobank Clubsupport topresultaat

7 november 19:15  De uitslag van de Rabo Clubsupport actie is reeds met jullie gedeeld via social media. Ook dit jaar heeft S.V. ‘s-Graveland dankzij jullie stemmen weer een fantastische cheque mogen ontvangen. Namelijk één met een bedrag van €2.522,07!meer »

104x gelezen

's-Graveland ook in Naarden naar winst

7 november 12:00  Zonder zelf in al te goede doen te zijn, is het eerste er wel in geslaagd om weer drie punten aan het totaal toe te voegen.  In Naarden werd NVC met 0-2 verslagen. meer »


Moorman Karton en Alufleet 'in the picture'

10 oktober 18:15  Eerder hebben Moorman Karton (Peter Vink) en AluFleet (Martin de Kloet) samen shirts beschikbaar gesteld. Er is nu een vervolg. Ze hebben de handen weer ineen geslagen en trainingspakken geleverd, nu voor JO15-3.meer »

155x gelezen

Jouw stem telt, Rabobank Clubsupport

1 oktober 6:45  Van 4 oktober tot 25 oktober 2021 kunnen leden van Rabobank Gooi- en Vechtstreek stemmen op clubs, die zij een warm hart toedragen. 'Iedereen verdient een club. Het is als een tweede thuis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom helpt de Rabobank clubs met kennis, netwerk en geld. Dat is goed voor de club & geweldig voor de buurt. Als lid beslis jij mee welke clubs Rabobank dat steuntje in de rug geeft'. S.V. 's-Graveland zal de opbrengst gebruiken om de kleedaccommodatie uit te breiden. De club groeit uit zijn jasje. Dat is een goede ontwikkeling. Steeds meer kinderen en volwassenen kunnen zo blijvend bewegen in een team. meer »

431x gelezen

Keurslager Piepenbrock steekt VR2 in het nieuw

28 september 22:15  Dit jonge team, grotendeels bestaand uit 1e-jaars senioren, heeft afgelopen maandag de jacks van Keurslager Piepenbrock in gebruik genomen voorafgaand aan de wedstrijd tegen CSW VR2. Het team van Rik Sluijter en Sander Kerkhof slaagde er niet in om de 3 punten op Berestein te houden (0-1 verlies), dus gelukkig was de fotosessie voorafgaand aan de wedstrijd, zodat er nog lachende gezichten te zien zijn. Namens VR2 en S.V. 's-Graveland willen we Fred en Corrinne van Keurslagerij Piepenbrock bedanken voor deze mooie set jacks. Klik op de foto hieronder en neus eens rond op hun site.meer »

305x gelezen

De Grote Clubactie

16 september 0:15  S.V. ’s-Graveland gaat verantwoord loten verkopen met de Grote Clubactie Zaterdag 18 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar zetten we ons in voor een bijdrage aan onze nieuwe kleedkamer,s die nodig zijn door de groei van het aantal leden en de overstap naar zaterdag door de seniorenteams. Een lot kost €3,00. Daarvan gaat 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas. meer »

227x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!