nieuws van de sponsorcommissie - s.v. 's-Graveland

nieuws van de sponsorcommissie

nieuws van de sponsorcommissie

Carwash 's-Graveland

22 mei 7:15  Aan het eind van het Noordereinde richting Bussum zit al tijden Carwash ’s-Graveland van Mutlu Pilavci en zijn team. Na een rondleiding op ons complex was Mutlu ‘verkocht’ en wilde hij zich graag aan S.V. ’s-Graveland verbinden als vlaggensponsor. meer »

274x gelezen

Bistro de Molen, nieuwe sponsor

3 mei 22:30  Aan de Loodijk bij Ankeveen staat al sinds jaar en dag Bistro de Molen, een unieke locatie met uitzicht op de Ankeveense Plassen. Ideaal om zomaar even binnen te stappen voor een kop koffie, een lunch en/of diner op één van de prachtige terrassen of in de gezellige bistro. Daarnaast beschikt Bistro de Molen over diverse aparte ruimtes voor vergaderingen en feesten/besloten diners. Bij Bistro de Molen bent u er even helemaal uit, met heerlijke gerechten en bijpassende dranken.meer »

187x gelezen

EuroSort, nieuwe sponsor

29 april 8:30  Je hebt de vlaggen en de banners vast al zien hangen met “Join the Team”. EuroSort is eind vorig jaar sponsor van de club geworden. De hoogste tijd dus om nader kennis te maken. En daarvoor hebben we EuroSort zelf gevraagd zich aan onze leden voor te stellen. 'Bij EuroSort in ‘s-Graveland werken zo’n 140 mensen. Ons hoofdkantoor kijkt uit op de Loodijk (N236, vlakbij restaurant ‘De Colonie’). 21 maart 2023meer »

354x gelezen

UNIT 14

18 april 6:45  De beveiligers van UNIT 14 zijn goed zichtbaar bij evenementen in de regio. Dat het eeuwfeest niet uit de hand is gelopen, is niet enkel vanwege onze voorbeeldige leden, dat kwam ook mede dankzij UNIT 14. Voor het eerste contact met deze sponsor gaan we terug naar een ondernemersavond van de Gemeente Wijdemeren gehouden in onze kantine.meer »

357x gelezen

DBS Maaitechniek

1 april 7:00  DBS is gevestigd in Ankeveen en is leverancier van verschillende tuinmachines van de club, zo ook de golfkar waarmee de maandag/vrijdag ploeg zich vliegensvlug over ons complex beweegt. Sinds dit seizoen steunen zij de club ook met een sponsorbord langs het hoofdveld. meer »

240x gelezen

Het Wapen van Kortenhoef

23 maart 7:00  Bij het noemen van de naam ‘Wapen van Kortenhoef’, kun je eigenlijk niet spreken van een nieuwe sponsor. ‘t Wapen is al enige tijd zichtbaar op verschillende teamkleding, SVS petten en onlangs nog als een van de sponsoren die de VR selectie in nieuwe shirts naar Malta hebben gestuurd. Wat wel nieuw is, is het sponsorbord langs het hoofdveld die aan de lijst met sponsoruitingen is toegevoegd. meer »

222x gelezen

Remon Klok Slotenservice

20 maart 20:30  Velen van jullie hebben er inmiddels al meermaals de tijd op afgelezen. De nieuwe klok in het plantsoen naast het monument is aangeboden door Remon Klok. Remon, sinds enige jaren woonachtig in Kortenhoef, had al vaker aangegeven te willen sponsoren, maar hij was op zoek naar iets leuks, iets anders dan een gebruikelijke sponsor uiting. Toen hij hoorde dat de oude klok aan de gevel het had begeven, kwam hij met het idee een staande klok te sponsoren. meer »

174x gelezen

Westeneng Verbeek Makelaardij, nieuwe sponsor

18 maart 14:00  Blauw en wit zijn onze clubkleuren en datzelfde kan gezegd worden door de ‘club’ van Westeneng Verbeek Makelaardij. Met een club van enthousiaste en gedreven mensen verdeeld over 3 kantoren, wordt iedere dag hard gewerkt om het beste resultaat voor opdrachtgevers te behalen, ongeacht of het nu gaat om de aankoop, verkoop, verhuur of taxatie van een woning of appartement. Dit wordt gedaan vanuit de vestigingen in Hilversum, Bussum en sinds enkele maanden ook vanuit het schitterende kantoor in Kortenhoef (Meenthof).meer »

295x gelezen

Club van Honderd, jaarvergadering

1 maart 13:45  Woensdag 08 maart a.s. wordt de jaarvergadering van de Club van Honderd gehouden. Het belooft een fijne avond met een mooie uitkomst te worden. Chef-kok Rogier Sluyter verzorgt voorafgaand aan de vergadering de inwendige mens. Hieronder de uitnodiging. meer »

279x gelezen

Extra €5.000 voor SV 's-Graveland van de VriendenLoterij

23 februari 23:00  Wat een mooie verrassing! Vandaag ontvingen we een extra bijdrage van € 5.000,= van de VriendenLoterij. De bijdrage komt voort uit de extra schenking van 5,6 miljoen euro die is vrijgemaakt voor clubs en verenigingen die trainen en repeteren. Op deze manier biedt de VriendenLoterij een financiële steun in de rug aan ruim 2.400 clubs en verenigingen in tijden van hoge energiekosten. Van sportclubs tot muziek-, toneel- en theaterverenigingen.meer »

80x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!