nieuws van de sponsorcommissie - s.v. 's-Graveland

nieuws van de sponsorcommissie

nieuws van de sponsorcommissie

RaboClubSupport

11 september 20:15  Ook dit jaar hebben wij ons weer ingeschreven voor de Rabo ClubSupport actie. Deze actie van de Rabobank biedt leden van de bank de mogelijkheid te stemmen op hun favoriete club of vereniging. Hoe meer stemmen er worden behaald, des te groter het geldbedrag dat wordt gedoneerd. Dit jaar is door de club gekozen het opgehaalde bedrag te besteden aan verdere aankleding van de club en dan met name voor de jeugd. meer »

159x gelezen

Planning voetbalplaatjes

30 augustus 23:00  Beste trainers, coaches, er komen weer voetbalplaatjes! Zaterdag 2 en 9 september aanstaande worden de individuele foto’s genomen van alle spelers. Van Smurf tot ZON35+ en ZAAL.meer »

485x gelezen

Jouw bedrijf in het plaatjesboek?

28 augustus 13:15  UPDATE: UITVERKOCHT De zomervakantie zit er bijna op voor de meesten. School gaat weer beginnen en natuurlijk ook het voetbalseizoen. Naast dat we uitkijken naar trainingen en wedstrijden, staat er nog wat moois op stapel.meer »

391x gelezen

Nog 3 jaar ING sponsoring

18 juni 17:00  Goed nieuws. ING heeft laten weten dat de sponsorovereenkomst, die in 2020 is gestart, met 3 seizoenen wordt gecontinueerd. Het speerpunt blijft meiden- en vrouwenvoetbal. Maar daarbij komt ook de 'niemand buitenspel' campagne. Het moet voor iedereen mogelijk zijn om te sporten, ook als er thuis geen financiële ruimte is om contributie te betalen of materiaal aan te schaffen. Daar sluiten we ons van harte bij aan.

126x gelezen

AH Kortenhoef verlengt sponsorcontract

12 juni 21:15  Ruim 3 jaar geleden is de samenwerking tussen AH Kortenhoef en S.V. ‘s-Graveland begonnen.meer »

171x gelezen

Carwash 's-Graveland

22 mei 7:15  Aan het eind van het Noordereinde richting Bussum zit al tijden Carwash ’s-Graveland van Mutlu Pilavci en zijn team. Na een rondleiding op ons complex was Mutlu ‘verkocht’ en wilde hij zich graag aan S.V. ’s-Graveland verbinden als vlaggensponsor. meer »

371x gelezen

Bistro de Molen, nieuwe sponsor

3 mei 22:30  Aan de Loodijk bij Ankeveen staat al sinds jaar en dag Bistro de Molen, een unieke locatie met uitzicht op de Ankeveense Plassen. Ideaal om zomaar even binnen te stappen voor een kop koffie, een lunch en/of diner op één van de prachtige terrassen of in de gezellige bistro. Daarnaast beschikt Bistro de Molen over diverse aparte ruimtes voor vergaderingen en feesten/besloten diners. Bij Bistro de Molen bent u er even helemaal uit, met heerlijke gerechten en bijpassende dranken.meer »

276x gelezen

EuroSort, nieuwe sponsor

29 april 8:30  Je hebt de vlaggen en de banners vast al zien hangen met “Join the Team”. EuroSort is eind vorig jaar sponsor van de club geworden. De hoogste tijd dus om nader kennis te maken. En daarvoor hebben we EuroSort zelf gevraagd zich aan onze leden voor te stellen. 'Bij EuroSort in ‘s-Graveland werken zo’n 140 mensen. Ons hoofdkantoor kijkt uit op de Loodijk (N236, vlakbij restaurant ‘De Colonie’). 21 maart 2023meer »

443x gelezen

UNIT 14

18 april 6:45  De beveiligers van UNIT 14 zijn goed zichtbaar bij evenementen in de regio. Dat het eeuwfeest niet uit de hand is gelopen, is niet enkel vanwege onze voorbeeldige leden, dat kwam ook mede dankzij UNIT 14. Voor het eerste contact met deze sponsor gaan we terug naar een ondernemersavond van de Gemeente Wijdemeren gehouden in onze kantine.meer »

434x gelezen

DBS Maaitechniek

1 april 7:00  DBS is gevestigd in Ankeveen en is leverancier van verschillende tuinmachines van de club, zo ook de golfkar waarmee de maandag/vrijdag ploeg zich vliegensvlug over ons complex beweegt. Sinds dit seizoen steunen zij de club ook met een sponsorbord langs het hoofdveld. meer »

293x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!