nieuws van de sponsorcommissie

Timmerfabriek Harmsen en het laatste doek.

14 juli 18:15  Zoals eerder aangekondigd was de laatste plek langs veld 4 gereserveerd en is het onvolprezen klusteam er in geslaagd om het doek van Timmerfabriek Harmsen uit Loosdrecht (de Zodde 9) op te hangen. Omdat het hier gaat om een nieuwe sponsor, een korte toelichting op hun activiteiten. Timmerfabriek Harmsen is een familiebedrijf en al meer dan 100 jaar actief in ’t Gooi e.o. Ronald Harmsen en zijn team leveren maatwerk in houten producten zoals kozijnen, ramen, deuren, trappen etc. Kwaliteit en service staan bij Timmerfabriek Harmsen hoog in het vaandel en zij helpen u graag bij vragen en bij alle mogelijke projecten. Ronald en Karin bedankt voor jullie sponsoring van S.V. ’s-Graveland. Wij vinden het super om weer zo’n mooi bedrijf als sponsor te hebben! Klik op de banner om naar hun site te gaan.meer »

274x gelezen

Schoonheidssalon IN Hilversum

2 juli 17:00  Sponsor van SVS op vele manieren: inloopshirts, bidons, reclamebord langs het hoofdveld en nu ook zeer goed zichtbaar vanaf de N201 met een prachtig roze doek. meer »

194x gelezen

Van Dijk Teamwear nieuwe kledingleverancier van S.V. 's-Graveland

30 juni 15:00  Begin juni jl. werden we geconfronteerd met het bericht dat onze leverancier Blue Sport & Workwear door omstandigheden haar activiteiten als kledingleverancier van o.a. S.V. 's-Graveland op korte termijn ging beëindigen. Aangezien zij dit de de afgelopen 10 jaar op een prima manier voor ons ingevuld hadden moesten we op zoek naar een goede nieuwe leverancier. Daarbij wilden we vast blijven houden aan het goede merk Jako én onze eigen identiteit door het blijven voeren van het eigen ontwerp en kwaliteit van ons S.V. 's- Graveland shirt.meer »

383x gelezen

Vaderdag, Bitter & Blond

15 juni 8:45  Ieder jaar weer die aanslag op het creatieve brein. Wat geven we die man dit jaar? Inmiddels heeft ie een stapel goedbedoelde knutselwerkjes, die hij niet durft weg te gooien. En er staan ca. 10 flesjes Paco Rabanne in zijn kast. SVS ondersteunt je een beetje met wat suggesties. Het jubileumboek heeft ie waarschijnlijk al. Dat ligt gelezen in de kast. Daarom snel naar De Meenthof. Het illustere duo Blond & Bitter is weer op voorraad. De eerste 50 klanten deze week, krijgen een SVS gym-, schoenen-, rugtas. En de opbrengst van de verkoop gaat in zijn geheel naar SVS. Het mes snijdt zo aan veel kanten.meer »

102x gelezen

Lobelia en BV Intersell

30 mei 17:15  Rondom de viering van de 100e verjaardag van S.V. ‘s-Graveland lieten Lobelia (Meer bloemen en planten) en Intersell weten dat zij interesse hadden om SVS te sponsoren middels een mooi doek langs veld 4, waardoor we nu binnen 1 jaar de 4 beschikbare plekken hebben ingevuld.meer »

316x gelezen

S.V. ’s-Graveland 100 JAAR BLAUW-WIT

6 mei 22:45  Het waren 3 fantastische dagen rondom de viering van het 100-jarig bestaan. Het monument, de documentaire, het boek, de jeugddag, de livestreams en niet te vergeten het prachtige weer. Het zijn dagen geweest die we nooit meer vergeten. Ook nu werd duidelijk dat we een bijzondere club zijn. Een club voor iedereen van allemaal. Wat er die dagen gerealiseerd is was niet mogelijk geweest zonder vrijwilligers maar zeker ook niet zonder sponsors. Naast de 11 Jubileumsponsors, waarvan de namen al eerder regelmatig genoemd zijn, waren er voor deze bijzondere 3 dagen nog meer sponsors. Ook besloten enkele Jubileumsponsors om extra bij te dragen. Verder hebben een aantal gulle gevers dit anoniem gedaan. Voor alle sponsors groot, klein of anoniem: GEWELDIG BEDANKT!meer »

266x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!