nieuws van de sponsorcommissie

De Veiling van de Eeuw

3 oktober 13:00  Het was in dit jubileumjaar wachten en hopen op een datum, waarop we de Veiling van de Eeuw zouden kunnen houden. Het is zondag 07 november a.s. geworden. Er wordt vanaf 16:00 uur geveild. In Hotel/Partycentrum De Drie Dorpen te Ankeveen. meer »

851x gelezen

Jouw stem telt, Rabobank Clubsupport

11 oktober 6:45  Van 4 oktober tot 25 oktober 2021 kunnen leden van Rabobank Gooi- en Vechtstreek stemmen op clubs, die zij een warm hart toedragen. 'Iedereen verdient een club. Het is als een tweede thuis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom helpt de Rabobank clubs met kennis, netwerk en geld. Dat is goed voor de club & geweldig voor de buurt. Als lid beslis jij mee welke clubs Rabobank dat steuntje in de rug geeft'. S.V. 's-Graveland zal de opbrengst gebruiken om de kleedaccommodatie uit te breiden. De club groeit uit zijn jasje. Dat is een goede ontwikkeling. Steeds meer kinderen en volwassenen kunnen zo blijvend bewegen in een team. meer »

307x gelezen

Moorman Karton en Alufleet 'in the picture'

10 oktober 18:15  Eerder hebben Moorman Karton (Peter Vink) en AluFleet (Martin de Kloet) samen shirts beschikbaar gesteld. Er is nu een vervolg. Ze hebben de handen weer ineen geslagen en trainingspakken geleverd, nu voor JO15-3.meer »

94x gelezen

Keurslager Piepenbrock steekt VR2 in het nieuw

28 september 22:15  Dit jonge team, grotendeels bestaand uit 1e-jaars senioren, heeft afgelopen maandag de jacks van Keurslager Piepenbrock in gebruik genomen voorafgaand aan de wedstrijd tegen CSW VR2. Het team van Rik Sluijter en Sander Kerkhof slaagde er niet in om de 3 punten op Berestein te houden (0-1 verlies), dus gelukkig was de fotosessie voorafgaand aan de wedstrijd, zodat er nog lachende gezichten te zien zijn. Namens VR2 en S.V. 's-Graveland willen we Fred en Corrinne van Keurslagerij Piepenbrock bedanken voor deze mooie set jacks. Klik op de foto hieronder en neus eens rond op hun site.meer »

267x gelezen

De Grote Clubactie

16 september 0:15  S.V. ’s-Graveland gaat verantwoord loten verkopen met de Grote Clubactie Zaterdag 18 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar zetten we ons in voor een bijdrage aan onze nieuwe kleedkamer,s die nodig zijn door de groei van het aantal leden en de overstap naar zaterdag door de seniorenteams. Een lot kost €3,00. Daarvan gaat 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas. meer »

172x gelezen

Beijaard Kabelmontage

12 september 14:00  Bij aanvang van de voetbalcarrière van zoon Stan Beijaard, meldden ouders Eveline en Gerbert Beijaard van Beijaard Kabelmontage zich al spontaan aan als sponsor voor de trainingspakken. Gedurende de jaren die volgden, kon er geregeld een beroep op hun gedaan worden voor wat extra en/of grotere pakken zodat ze nu in de JO19-2 (onder leiding van Rob Geels) nog steeds met de naam Beijaard Kabelmontage op de rug lopen. Eveline en Gerben dank voor jullie jarenlange ondersteuning van S.V. ’s-Graveland en de JO19-2 een mooi seizoen toegewenst. Gisteren was gelijk een goede start; een 4-3 overwinning op CTO’70.meer »

176x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!