nieuws van de sponsorcommissie

Nieuwe hoofdsponsors S.V. ’s-Graveland

19 juni 19:45  Na een periode van 6 jaar hebben Wemo Koerier en Keurslagerij Piepenbrock besloten om te stoppen als duo-hoofdsponsor van S.V. ’s-Graveland. Tot zover het slechte nieuws.meer »

328x gelezen

Gizmo Retail - Teesa sponsort JO10-1

22 mei 19:30  Eerder dit seizoen kreeg de JO10-1 al nieuwe shirts en trainingsjacks van Gizmo Retail- Teesa. Vandaag was Willem de Leeuw van Gizmo Retail aanwezig voor het persmoment. In een goede en sportieve wedstrijd tegen Huizen JO10-2 werd later ook nog even gewonnen met 5-4. Gizmo Retail, bedankt voor de mooie ondersteuning van de JO10-1. Klik op de foto hieronder voor meer info over Teesa.meer »

94x gelezen

Geslaagde veiling en sponsormiddag

28 maart 16:00  Zondagmiddag 27 maart 2022, het loopt tegen enen. Vier 35+ teams zijn klaar met hun wedstrijden. De gasten voor de sponsormiddag druppelen binnen. Op het terras is het goed toeven, weinig wind en volop zon. De 35+ teams nestelen zich voor het kleedkamergebouw aan lange tafels. Zij gaan aan het bier. De gasten voor het sponsor-event gaan naar binnen.meer »

500x gelezen

Veiling van de Eeuw + kavellijst

22 maart 16:00  Het is bijna zover, de Veiling van de Eeuw. Zondag 27 maart a.s. om 16:00 uur in 'De Drie Dorpen'. Mis het niet ... Hieronder tref je de lijst van de te veilen objecten. Maar liefst 75 kavels. En voor elk wat wils. Ben je wat visueler ingesteld, kijk dan het Youtube filmpje op de homepage of via ons Youtube kanaal SVSTV. Zondag liggen de lijsten ook klaar bij de ingang van de veiling. We gaan ervanuit dat degenen, die zich in november jl. hebben aangemeld, de veiling gaan bezoeken. Zij die zich nog niet hebben aangemeld kunnen zich alsnog inschrijven. Klik daarvoor op onderstaande banner. Het bezoeken van de veiling verplicht je tot niets. Zelfs een biednummer betekent niet dat je mee moet doen aan het spel van loven en bieden. Onder het genot van een biertje en een bitterbal het geheel aanschouwen mag ook.meer »

566x gelezen

amazING VR2

8 maart 8:45  Als onderdeel van de 3-jarige sponsordeal met ING ter ondersteuning van het meiden- en vrouwenvoetbal bij S.V. ’s-Graveland is na de MO19-1 nu ook VR2 in het nieuw gestoken. Het team, dat onder leiding staat van Rik Sluyter en Sander Kerkhof is overwegend 1e-jaars senior en gaat er de komende maanden alles aan doen om stappen omhoog te maken in de stand, want de afstand tot de middenmoot is te overbruggen. Bovenal is deze groep heel betrokken en actief binnen de vereniging, dus meer dan verdiend dat zij er nu weer picobello bij lopen. En lopen doe je overigens op een paar knappe schoenen.meer »

167x gelezen

Intersell 25 jaar

4 maart 14:45  Intersell , één van onze hoofdsponsors, bestaat 25 jaar. Een mooie leeftijd. Intersell, in de persoon van directeur Dik van Enk, staat altijd klaar voor onze club en ondersteunt ons op alle mogelijke manieren. Structureel en spontaan. We hopen dat Intersell nog lang zo mag doorgaan. Met het ook door ons onderschreven motto 'voortdurend verbeteren' moet dat lukken. Wij hebben vanmiddag het bedrijf in Naarden bezocht om daar onze felicitaties over te brengen vergezeld met wat vrijdagsnacks voor het personeel. Intersell, van harte!meer »

155x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!