nieuwsoverzicht

Column 2021/15 (vanaf grote hoogte)

23 juli 5:00  Uit de lucht gegrepen?meer »

213x gelezen

Timmerfabriek Harmsen en het laatste doek.

14 juli 18:15  Zoals eerder aangekondigd was de laatste plek langs veld 4 gereserveerd en is het onvolprezen klusteam er in geslaagd om het doek van Timmerfabriek Harmsen uit Loosdrecht (de Zodde 9) op te hangen. Omdat het hier gaat om een nieuwe sponsor, een korte toelichting op hun activiteiten. Timmerfabriek Harmsen is een familiebedrijf en al meer dan 100 jaar actief in ’t Gooi e.o. Ronald Harmsen en zijn team leveren maatwerk in houten producten zoals kozijnen, ramen, deuren, trappen etc. Kwaliteit en service staan bij Timmerfabriek Harmsen hoog in het vaandel en zij helpen u graag bij vragen en bij alle mogelijke projecten. Ronald en Karin bedankt voor jullie sponsoring van S.V. ’s-Graveland. Wij vinden het super om weer zo’n mooi bedrijf als sponsor te hebben! Klik op de banner om naar hun site te gaan.meer »

271x gelezen

Concept teamindeling jeugd seizoen 2021/22

10 juli 23:00  Met excuses voor de latere bekendmaking dan we gewend zijn, vind je hier de concept teamindeling voor het komende seizoen. Zoals elk jaar is er door de TC Coördinatoren samen met de trainers en coaches zorgvuldig gewerkt aan de teamsamenstellingen. Dat betekent soms ook dat er lastige keuzes gemaakt moeten worden. Deze zijn weloverwogen gemaakt. meer »

720x gelezen

Competitie indelingen A-categorie; senioren

9 juli 7:15  VR1 en ZAT1 staan voor nieuwe uitdagingen. VR1 voor het eerst in de 3e klasse; en ZAT1 voor het eerst op zaterdag. De poules voor beide teams beloven aantrekkelijke wedstrijden, waaronder derby's en doen verlangen naar de competitiestart. Die laat echter nog even op zich wachten. Het eerste weekend van september wordt begonnen met een reeks van drie bekerwedstrijden. Zoals steeds de laatste seizoenen.

322x gelezen

Column 2021/14

9 juli 7:00  Je zult maar de tijd hebben om druk, druk, druk te zeggen ...meer »

354x gelezen

Indeling teams helaas nog niet compleet.

4 juli 22:15  Het merendeel van de jeugdteams is ingedeeld, maar van een aantal leeftijdsgroepen is er helaas nog geen duidelijkheid over de teamindeling. Dat wordt deze week afgerond en omdat we graag iedereen op hetzelfde tijdstip willen informeren, zal de teamindeling later in de komende week worden gepubliceerd. Namens de TC mijn welgemeende excuses, André Janmaat

395x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!