nieuwsoverzicht

Anke Andriessen, bestuurslid jeugdzaken

23 januari 9:30  Per 01 januari jl. is Anke Andriessen bestuurslid jeugdzaken. In de nieuwjaarsrede van voorzitter Marc Degekamp werd dit reeds meegedeeld. Ook dat Anke pas bij de eerste algemene ledenvergadering formeel toetreedt tot het bestuur. Maar dat betekent niet dat ze tot die tijd in de wachtkamer zit; ze is al voortvarend begonnen. Anke is bij veel clubmensen al bekend. De één kent haar van het fysio-spreekuur op zaterdagochtend. De ander kent haar wellicht van iets langer geleden als speelster van VR1. Hieronder zal Anke iets vertellen over wie ze is en wat ze de komende tijd gaat doen in haar nieuwe rol. meer »

291x gelezen

Column 2022/02

21 januari 3:00  Kappen en draaien.meer »

168x gelezen

Corona nieuws

11 januari 0:00  Hieronder tref je het meest recente en relevante nieuws. Het gaat vooral om de maatregelen van overheidswege en de gevolgen hiervan voor wedstrijden, trainingen, bezoek aan het complex etc. Het bestuur van S.V. 's-Graveland vindt de gezondheid en veiligheid van iedereen op ons complex van groot belang. Daarbij gaan we ervan uit dat alle aanwezigen de coronamaatregelen respecteren. Onder betreffende coronamaatregelen vallen de basisregels, de overige overheidsregels en hetgeen de club van je vraagt. Het bestuurmeer »

2602x gelezen

Column 2022/01

7 januari 3:00  2021, de goede voornemens zijn voorbij gevlogen ...meer »

255x gelezen

Het verdienstelijkste lid van 2021

2 januari 15:00  Dit jaar geen eenling, maar een duo; Anna Scholten en Kaylee Stoops. Anna en Kaylee, van harte gefeliciteerd! Beide dames zaten afgelopen week bij een halfjaarlijkse VR evaluatie met de TC. En dat de voorzitter tijdens dat overleg met het SVS katheder liep te rommelen vonden ze hooguit vreemd. Totdat hij het woord tot hen richtte. Meer dan verdiend! Vanwege hun inzet op tal van terreinen en hun voorbeeldfunctie. Ze zijn ‘role models’ voor alle voetballende meiden. Waaronder de meiden, die door de jaren heen door hen getraind zijn. En waarvan binnenkort de eersten op de deur van VR1 zullen kloppen. Kijk voor de uitreiking naar de stream van de nieuwjaarsreceptie. meer »

505x gelezen

Daan Hoogenboom, bestuurslid vrijwilligerszaken

1 januari 9:45  Recent zijn er twee belangrijke veranderingen in de organisatie van SV ’s-Graveland geweest. Per 01 januari aanstaande zal er een verenigingsmanager (Natascha de Ruig) actief zijn binnen de club. Daarover is reeds het nodige gedeeld. Een interview met Natascha de Ruig verscheen eerder deze week. Een andere belangrijke positie zal worden ingenomen door Daan Hoogenboom. Bij de laatste Algemene Ledenvergadering zwaaide Bart Blomsma af na twee termijnen als bestuurslid vrijwilligerszaken en nam Daan zijn plaats in. Daan is nu een aantal weken actief. Hoog tijd om hem nader te introduceren en eens te kijken of die beginperiode bevallen is. meer »

365x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!