OK 2021/90 - Annette Post

Deze week OK!

WIE
ANNETTE_POST_OK_202190.png

Deze week een onmisbare uit de organisatorische en plan technische hoek van de SVS, Annette Post.
Zij is geboren in Ankeveen, op haar derde verhuisd naar Kortenhoef en via wat omzwervingen naar weer Ankeveen en Weesp inmiddels alweer 18 jaar woonachtig in het dorp. Dit doet zij samen met haar man Jack, dochter Kirsten en zoon Rogier. In het dagelijks leven werkt zij als officemanager in Hilversum, waar zij ook veel te maken krijgt met organiseren en coördineren van taken. Zelf is Annette geen lid van de vereniging, maar haar zoon Rogier al vele jaren. Hij is lid vanaf zijn vijfde en speelt nu in de JO17-2. Je kunt dus wel zeggen dat Annette ook al heel wat jaren bij de club betrokken is.

WAT
Annette houdt zich sinds drie jaar bezig met het organiseren en coördineren van de scheidsrechters voor het halve veld. Momenteel hebben zich, tot grote tevredenheid van Annette, veel nieuwe scheidsrechters aangemeld. Deze voorziet zijn zij van de juiste info en bekijkt de juiste tijden en indelingen. Ook maakt zij voor het team van Rogier nog haar beruchte vlag en wasschema, welke tot in de perfectie is uitgewerkt. Voorheen schreef zij ook de stukjes voor Pupil van de week of bood haar hulp aan bij de Voetbaldagen.

WAAR
Doorgaans kan Annette haar taken vanuit huis doen. Het contact leggen met de scheidsrechters en het schema opstellen gebeurt grotendeels digitaal en kan zij invullen op de door haar gewenste tijden.

WAAROM
S’ Graveland is een gezellige en goed georganiseerde vereniging, met een enthousiaste groep vrijwilligers. Het voelt voor Annette goed om betrokken te zijn bij de activiteiten van haar kinderen. Niet alleen bij ‘s Graveland, maar ook op school en bij de 5 dorpen kunnen ze op haar hulp rekenen.Bij ‘s Graveland vindt ze het mooi om te merken dat ook jonge leden zich willen inzetten voor de club, van het helpen met de voetbaldagen, toernooitjes, trainingen of het fluiten van wedstrijden.

Iedereen die iets voor de club doet is onmisbaar, de een is heel actief aanwezig op het complex, de ander regelt juist veel zaken vanuit huis. Zo is er voor iedereen wel een mogelijkheid om iets te doen, dus doe jij ook mee?

-ook OK!