OK 2021/68 - Vincent van Wijk

Vincent van Wijk

WIE

Vincent_van_Wijk_OK2021_68.png

Als we het over onmisbaar hebben voor onze mooie club, dan hebben we het over Vincent van Wijk. Hij heeft bij ‘s-Graveland laten zien in verschillende ‘functies’ inzetbaar te zijn.

Vincent van Wijk geboren in 1968 te Nederhorst den Berg is 30 jaar later in Kortenhoef komen wonen. Hier woont hij samen met zijn vrouw Mariska en hun 3 kinderen Rogier, Bart en Daphne. Hij heeft Nederhorst niet echt verlaten, want hij werkt bij Horstermeer Interieuren.
Sinds 2007 komt Vincent al op de club. Zijn oudste zoon Rogier begon toen te voetballen in de smurfenbak. Later volgden Bart en Daphne. Zelf is hij keeper geweest bij de 35+ toernooitjes op de vrijdagavond.

WAT

Inmiddels speelt Rogier in de selectie, Bart in de JO19-1 en Daphne in de MO15-1. Je kunt dus wel spreken van een talentvolle voetbalfamilie. Vincent is zowel van het team van Rogier als Bart trainer en coach geweest. Bij Bart heeft hij dit gedaan totdat ze op de grote velden gingen spelen. Het team van Rogier heeft hij vanaf de smurfen tot aan de JO-12 en in de JO-17 en JO-19 getraind en gecoacht. Naast heel wat jaren op de groene velden als trainer/coach heeft hij ook 2 jaar Eric Janmaat geassisteerd bij het coördineren van de E jeugd.
Vincent heeft daarnaast 4 jaar lang in het team van het Arie Janmaat toernooi gezeten en was hij opzichter van het avondtoernooi voor de JO-14/15. Naast dat Vincent verstand van voetbal heeft, is hij ook nog eens heel handig en daarom helpt hij af en toe het vrijdag klusteam. Een aantal jaar geleden heeft hij (met hulp van het klusteam) de kantine verbouwd. Zo heeft hij de bar en achterwand kasten, de bankopstellingen en de dartbaan gemaakt. Maar dan zijn we er nog niet. Naast al deze onmisbare inzet, is hij vaste vlagger bij de zondag 2 en als het uitkomt bij Bart en Daphne.

WAAR

Vincent is/was veel op de club te vinden. Als je bovenstaande leest, vraag je je af of hij wel eens thuis was.

WAAROM

Het vrijwilliger zijn voor deze mooie club voelt voor Vincent als thuiskomen. Het geeft hem een heel fijn gevoel om een klein beetje bij te kunnen dragen aan alles wat er nodig is voor de club en zijn leden. Vincent raadt het dan ook iedereen aan om iets te doen voor de club. Hopelijk kunnen wij nog jaren genieten van jouw inzet Vincent!

- ook OK!