Onmisbare Kracht 2020/43 - Zulma Daal

Zulma_Daal_OK_2020_43_.png

-47 jaar, geboren op Curacao, woont in Kortenhoef-

WAT

The WRAP woman. Sinds een jaar maak ik voor de afdeling VERS van de kantine wraps.
Elke zaterdagochtend tussen 7 en 7.30 start ik om alle verse ingrediënten(groente, fruit)
klaar te zetten, te wassen, snijden en het product te maken.

WAAR

Ik ben in de keuken te vinden waar ik mij heerlijk kan focussen op verse producten en eten maken.
Dit doe ik met liefde en enthousiasme. Koken en bakken is een belangrijk thema in mijn leven.
Mijn visie is dat je met eten mensen blij maakt. “De liefde gaat  door de maag!”

WAAROM

Nathan mijn zoon voetbalt in de JO10-1 sinds 2017.
Hoewel ik meer een baseball fan ben, ben ik de keuze van mijn zoon om te gaan voetballen zeer gaan waarderen.
’s-Graveland is nu ook mijn club!
Graag sta ik voor de ander klaar. Als ik iets of iemand kan helpen dan doe ik dat.                                                                                                  Vrijwilligers zijn hard nodig. Als we nu allemaal 1 dag van de 365 dagen iets doen,
dan hebben we allemaal een kleine taak en maken we met elkaar de club sterker!

-ook OK