Onmisbare Kracht 2020/11

13 maart 2020 10:30

Deze week OK, Mikki Sluyter ...

WIE

Mikki Sluyter

Kortenhoefse, 15 jaar, spelend lid sinds 2013, MO17-1

WAT

Mascotte Sgravie, Trainer F onderling/ 5-6 jarige jeugd, helpt bij het AJM en Leeuwinnen toernooi, ondersteuning nieuwjaarsreceptie.

WAAR

Ik ben eigenlijk overal te vinden: kantine, velden.

WAAROM

Ik ben opgegroeid met voetbal bij de SVS(voetbalgezin). Mijn vader, moeder en broer spelen voetbal. Onlangs heb ik samen met mijn moeder in één team gespeeld, dat was heel speciaal. Ik vind het leuk om te helpen, ik leer daardoor  veel mensen binnen de club kennen. Ik heb hier leuke vriendinnen. Het is altijd gezellig en ik wil graag iets voor de club doen