pupil van het jaar

Pupil van het jaar - Charles Smallenburg trofee

Ieder seizoen wordt de Pupil van het jaar gekozen. Daar hoort natuurlijk een trofee bij. Die trofee is genoemd naar Charles Smallenburg en wordt gesponsord door de Club van Honderd.

Samen met de leiders en trainers worden eerst 24 pupillen gekozen, die kans maken op de prijs van Pupil van het Jaar.  Om de uiteindelijke winnaar te kiezen, worden veel trainingen en wedstrijden bekeken. Er wordt dan gekeken naar zaken als trainingsopkomst, techniek, inzicht, omgang met medespelers en nog heel veel meer!

De winnaars van de afgelopen jaren:

2010 Wilco de Birk
2011 Sam Bruns
2012 Thomas Jansen
2013 Patrick van Voorst
2014 Ruben Verhoeven
2015 Eva Kerkhof
2016 Rutger Westgeest
2017 Shady Wagner

pupil van het jaar

De prijs is zoals gezegd vernoemd naar Charles Smallenburg. Het enige jaren geleden overleden oud lid van verdienste was een van de grootste fans van het jeugdvoetbal bij ’s-Graveland. Elke zaterdag bezocht hij zowel thuis- als uitwedstrijden van de jeugdteams, ging bij nieuwe leden langs om hun kleding en voetbalschoenen te laten passen, stond op de laatste dag van de avondvierdaagse bloemen aan de blauwwitte stoet uit te delen en zo kunnen we nog wel even doorgaan met deze opsomming van zijn activiteiten voor de jeugd. De naar hem vernoemde prijs is dan ook een zeer terechte erkenning.