EuroSort, nieuwe sponsor - s.v. 's-Graveland

EuroSort, nieuwe sponsor

EuroSort, nieuwe sponsor

29 april 2023 8:30


Je hebt de vlaggen en de banners vast al zien hangen met “Join the Team”.

EuroSort is eind vorig jaar sponsor van de club geworden. De hoogste tijd dus om nader kennis te maken. En daarvoor hebben we EuroSort zelf gevraagd zich aan onze leden voor te stellen.

'Bij EuroSort in ‘s-Graveland werken zo’n 140 mensen. Ons hoofdkantoor kijkt uit op de Loodijk (N236, vlakbij restaurant ‘De Colonie’).

21 maart 2023

Wij ontwikkelen en produceren hier sorteersystemen voor grote logistieke processen. Denk bijvoorbeeld aan kleding, e-commerce, boeken of post en pakketten. Bestel jij online nieuwe sportkleding of schoenen, dan is de kans is groot dat die bestelling via onze systemen wordt gesorteerd. Onze machines staan in zo’n 40 landen over de hele wereld. 
In ‘s-Graveland en Weesp wordt alles bedacht, ontwikkeld en geproduceerd. In Geldermalsen zitten onze programmeurs en verder hebben we nog vestigingen in Spanje en de VS. En misschien heb je het gezien: er wordt gebouwd. Eind dit jaar is ons kantoor en de productieruimte 2 keer zo groot. We spelen in de Champions League van ons vakgebied en we willen in de top 3 meedoen.   

Team EuroSort
Ons werk is echt teamwerk, dus leek het ons een goed idee om een teamsport te gaan sponsoren. Liefst in de buurt, want we voelen ons thuis in ’s-Graveland en verbonden met de omgeving. Voor ons een mooie gelegenheid om onze (naams)bekendheid te vergroten. We zijn eigenlijk altijd op zoek naar nieuwe collega’s (M/V) en dan is het goed als mensen je naam al kennen.  Maar sponsoring is meer dan alleen je naam ergens opplakken, dus we gaan ook meedenken waar we S.V. ’s-Graveland verder mee kunnen helpen. Dat later, dit is de aftrap voor een mooie samenwerking!'

Wil je meer weten, kijk dan vooral even op de EuroSort website.

Eurosort.jpg
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!