Westeneng Verbeek Makelaardij, nieuwe sponsor - s.v. 's-Graveland

Westeneng Verbeek Makelaardij, nieuwe sponsor

18 maart 2023 14:00

Blauw en wit zijn onze clubkleuren en datzelfde kan gezegd worden door de ‘club’ van Westeneng Verbeek Makelaardij. Met een club van enthousiaste en gedreven mensen verdeeld over 3 kantoren, wordt iedere dag hard gewerkt om het beste resultaat voor opdrachtgevers te behalen, ongeacht of het nu gaat om de aankoop, verkoop, verhuur of taxatie van een woning of appartement.

Dit wordt gedaan vanuit de vestigingen in Hilversum, Bussum en sinds enkele maanden ook vanuit het schitterende kantoor in Kortenhoef (Meenthof).

Vanaf het komende voetbalweekend drinken wij uit nieuwe blauw/witte kartonnen drinkbekertjes, waarop het logo van Westeneng Verbeek Makelaardij duidelijk zichtbaar is.

Duidelijke zichtbaarheid in de regio, is ook hetgeen de drie kantoren ambiëren. Het Gooi & Omstreken is al ruim 20 jaar het werkgebied, waarin geen stad of dorp onbekend terrein is. En inmiddels hebben zij dus ook de weg naar het Kininelaantje in ’s-Graveland gevonden.

Dit resulteert in een mooie samenwerking, waar beide ‘clubs’ enorm naar uitkijken!

Een samenwerking, die nu al verder gaat dan alleen drinkbekertjes.

Want Westeneng Verbeek Makelaardij stort € 150=, voor ieder lid dat zijn of haar woning/appartement verkoopt via Westeneng Verbeek Makelaardij, in de clubkas van ‘s-Graveland ten behoeve van de jeugdafdeling. Dit geldt ook voor familieleden.

Mocht u graag eens kennis maken of vragen hebben, loop dan gerust naar binnen bij het nieuwe kantoor in de Meenthof in Kortenhoef. De koffie staat klaar en ondertussen bladert u rustig door het jubileumboek van onze verenging, welke inmiddels ook daar de tafel siert.

Meer info? Klik op het logo ...

Westeneng_logo.png