Club van Honderd, jaarvergadering - s.v. 's-Graveland

Club van Honderd, jaarvergadering

Club van Honderd, jaarvergadering

1 maart 2023 13:45


Woensdag 08 maart a.s. wordt de jaarvergadering van de Club van Honderd gehouden. Het belooft een fijne avond met een mooie uitkomst te worden.

Chef-kok Rogier Sluyter verzorgt voorafgaand aan de vergadering de inwendige mens.

Hieronder de uitnodiging.

Zeer gewaardeerd lid van de Club van Honderd van S.V.'s-Graveland,

Het is bijna zover! Op 8 maart 2023 zal de jaarvergadering van de Club van Honderd plaatsvinden in de kantine van S.V.'s-Graveland. Voorafgaand aan de jaarvergadering zal er een éénpan-diner geserveerd worden.
 
Aanmelden
Het enige dat je hoeft te doen om hieraan te kunnen deelnemen is je aanmelden. Aanmelden kan tot en met 28 februari bij onze voorzitter Robin Verzijden. Robin is bereikbaar via telefoonnummer (Whatsapp!) 06-52052488 of via mailadres: r.verzijden@hotmail.com

We heten alle deelnemers van harte welkom vanaf 18:30 uur. Wat we gaan eten is ook voor ons nog een verrassing, maar we hebben er alle vertrouwen in dat chef-kok Rogier Sluyter een heerlijk diner voor ons gaat maken.
Aansluitend aan het diner zal onze voorzitter de jaarvergadering openen. Onze penningmeester, Freek van den Brand, zal een overzicht geven van de financiën en vertellen hoeveel we te besteden hebben. Daarna zullen we gezamenlijk bepalen welke, vanuit de vereniging ingediende wensen, we met de Club van Honderd kunnen inwilligen. Inmiddels zijn de eerste wensen al binnengedruppeld dus het is zeker de moeite waard om langs te komen.

Contributie
Wanneer je de contributie van 2022/2023 nog niet hebt betaald, vraag ik je dit voor 1 maart 2023 te doen. De bijdrage bedraagt zoals elk jaar € 50. Je kunt de jaarlijkse bijdrage van € 50 overmaken op IBAN NL40RABO0398232156 t.n.v. S.V.'s-Graveland onder vermelding van 2022/2023 en je voor- en achternaam. 

Wij hopen op vele aanmeldingen! 
 
Met sportieve groet,

Robin Verzijden
Freek van den Brand
Chantal Heller
 
Club_van_100_1.jpg
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!