algemene informatie | contributie

Aanmelden, contributie, opzeggen, overschrijven, wijzigen gegevens

Aanmelden

Voor informatie over onze vereniging kan er contact opgenomen worden met de ledenadministratie. Het e-mail adres is ledenadministratie@svsgraveland.nl

Er bestaat altijd de mogelijkheid om een paar keer 'op proef' mee te trainen.

Het aanmelden als lid kan alleen via het online inschrijvingsformulier

Contributie seizoen 2021 - 2022

Tijdens de Buitengewone Algemene Vergadering, gehouden op 25 juni 2021 is besloten de contributiebedragen niet aan te passen.

De contributies voor het seizoen 2021-2022 zijn dus als volgt*:

Senioren 35+ (mannen, zondag, competitie, training)

Senioren 35+ (mannen, onderling, SVS Cup 35+, training) *

€   70,00

Junioren (O14 - O19)

Pupillen (O8 - O13)

F-onderling

Smurfen

€   50,00

Trainingsleden

€    70,00

Niet-spelende / niet-trainende leden

€   50,00

* S.V. 's-Graveland kent geen aparte kledingkosten

Een lidmaatschap bij S.V. ’s-Graveland loopt van 1 juli tot en met 30 juni. De contributie wordt naar rato berekend vanaf de ingangsdatum van het lidmaatschap.

Opzeggen / overschrijven

Een lidmaatschap wordt automatisch verlengd tenzij het, uiterlijk 31 mei van het lopende seizoen wordt opgezegd.
Het opzeggen van lidmaatschap dient te gebeuren door het online invullen van een wijzigingsformulier
Zo komt je opzegging op de juiste plek binnen, nl. de ledenadministratie. Dus geen mondelinge opzeggingen bij coach, trainer etc.

Jeugdfonds Sport & Cultuur Noord-Holland

Wil jouw kind graag sporten, maar weet je niet hoe je dit moet betalen? Misschien kan het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpen. Betreffend fonds biedt mogelijkheden voor kinderen van 4 t/m 18 jaar, die om financiële redenen niet lid kunnen worden van een sportvereniging. Voor die kinderen betaalt het fonds de contributie en in bepaalde gevallen de sportmaterialen.

Klik op het logo hieronder en lees of je in aanmerking komt, hoe het in zijn werk gaat en wie je goed verder kan helpen.